0575 – 563 915 info@absbrummen.nl
Home » Diensten » Parkeergarages reinigen

Parkeergarages reinigen

Onderhoud parkeergarage door ABS Brummen

Onderhoud aan een parkeergarage laten verrichten door een gecertificeerd schoonmaakbedrijf? Bij ABS Brummen bent u dan aan het juiste adres. Wij onderhouden parkeergarages op een grondige wijze, waardoor u hierover niet meer hoeft na te denken. Gecoate vloeren reinigen met een professionele schrobzuigautomaat of ongecoate vloeren onderhouden met wendbare veegmachine; wij hebben het juiste materieel voor uw parkeerdek. Direct een schoonmaakexpert op het gebied van parkeergarages spreken? Neem dan contact met ons op!

Inzet op langdurige samenwerking

Bij ABS Brummen ondersteunen we u graag voor de langere duur bij parkeergarage schoonmaak. Op frequente wijze kunnen we de schoonmaak van garages verrichten.

Met al meer dan 30 jaar ervaring

ABS Brummen is al meer dan 30 jaar actief in de schoonmaakbranche. Ook parkeergarages (van grote omvang) zijn bij ons met regelmaat de revue gepasseerd.

Grondige reiniging en flexibiliteit

Wij werken flexibel: onze schoonmaakdiensten voor parkeergarages worden toegepast op uw schema. Daarnaast staan wij immer in voor grondige parkeergarage reiniging.

Het gebruik van het juiste materieel voor parkeergarage schoonmaak

Bij het reinigen van parkeergarages is het juiste materieel essentieel. Wij hebben de beschikking over verschillende schorbzuig-automaten, veegmachines en hogedruk-units. Met de machines van ABS Brummen kunt u erop rekenen dat uw parkeergarages goed gereinigd worden, en blijven. Duurzame ondersteuning met de juiste technieken en materieel typeren ons. Voordat wij beginnen aan uw klus, inventariseren wij daarom ook wat er nodig is voor het parkeergarage onderhoud. Kwaliteit van schoonmaak staat bij ons in alle gevallen voorop.

Aan de slag met ABS Brummen voor parkeergarage onderhoud?

Heeft u parkeergarages in beheer die met regelmaat gereinigd moeten of juist om een eenmalige reiniging vraagt? Bij ABS Brummen bezitten we de expertise, ervaring en de middelen voor parkeergarage onderhoud. Aarzel niet om een afspraak met ons te maken, zodat we voor u aan de slag kunnen!