0575 – 563 915 info@absbrummen.nl

Gevelreiniging

Laat ons u bellen

Vul het bel-me-terug formulier in en we nemen direct contact met u op!

Zoekt u een bedrijf om voor u een grondige gevelreiniging uit te voeren? Industriële gevelreiniging zorgt voor een fris aangezicht van uw bedrijfspand. En aangezien uw bedrijfspand uw visitekaartje is, is een schone gevel een must. Voor zorgvuldige gevelreiniging bent u bij ABS aan het juiste adres.

Zorgvuldige en grondige gevelreiniging

Bij al onze diensten gaan wij zorgvuldig te werk, zo ook bij de reiniging van uw gevel. Bij industriële gevelreiniging hebt u de keuze uit drie methoden. De eerste methode is het reinigen van uw gevel met gepaste hoge waterdruk. Ten tweede bieden wij chemisch reinigen van de gevel aan, en ten derde is stralen mogelijk. Daarna is de gevel klaar om geïmpregneerd te worden. Door de gevel te impregneren, geven wij de gevel een betere bescherming. Ook blijft het resultaat van de industriële gevelreiniging langer zichtbaar. Welke methode het beste bij u past, is afhankelijk van de schade en de mate van vervuiling van de gevel.

Professionele samenwerking

ABS investeert in zijn klanten. We gaan graag een langdurige relatie met u aan en investeren in onze kennis. We kunnen onze betrouwbaarheid en deskundigheid aantonen met diverse certificaten, sommigen waarvan wij als een van de weinige bedrijven in Nederland hebben behaald. We hebben ons materieel in eigen beheer en dit materiaal kan dagelijks worden ingezet.

ABS staat voor u klaar

Wilt u ons bedrijf graag voor uw industriële gevelreiniging inzetten, of wilt u meer informatie over onze overige dienstverlening? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0575–563915 of door te mailen naar info@absbrummen.nl.