0575 – 563 915 info@absbrummen.nl
Home » Certificering

Certificering

ABS Brummen als gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Bij ABS Brummen staan wij in voor het leveren van uiteenlopende schoonmaakdiensten. We verzorgen verschillende soorten schoonmaakvormen. Denk aan schoonmaak van parkeergarages, bedrijfshallen en meer. En het fijne van het werken met ABS Brummen: we zijn een gecertificeerd schoonmaakbedrijf. Hiermee is kwaliteit gewaarborgd en kunt u rekenen op een schoonmaakpartner met verstand van zaken. Direct iemand spreken van ABS Brummen? Neem dan contact met ons op!

Wat betekent certificering binnen de schoonmaakbranche?

Met certificering kunt u erop rekenen dat een schoonmaakbedrijf werkt volgens kwaliteitsnormen. Het belang hiervan is groot: zeker bij de gespecialiseerde schoonmaakdiensten van ABS Brummen waar ook technisch materieel bij gebruikt worden. ABS Brummen houdt kennis en normering goed op peil. Dit betekent dat wij ieder jaar weer bepaalde certificaten en keurmerken behalen. Het overzicht van de keurmerken en certificaten:

Aan de slag met ABS Brummen? Kom met ons in contact!

Wilt u zeker weten dat kwaliteit gewaarborgd is wanneer u gaat werken met een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij ABS Brummen aan het juiste adres. Neem contact met ons op, zodat we u kunnen ondersteunen in uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden.