0575 – 563 915 info@absbrummen.nl
Home » Diensten

Diensten

Schoonmaakdiensten van ABS Brummen

Schoonmaakdiensten in alle vormen treft u bij ABS Brummen. Wij werken meer dan 30 jaar met grote schoonmaakprojecten en zetten altijd in op langdurige klantrelaties. En als het aankomt op bedrijven schoonmaak, gevelreiniging of bijvoorbeeld industriële reiniging: het maakt niet uit. Alle schoonmaakdiensten van ABS Brummen worden uitgevoerd met professioneel materieel. Daarnaast worden er enkel erkende schoonmaaktechnieken toegepast. Als gecertificeerd schoonmaakbedrijf staan wij hier 100 procent voor in. Direct iemand spreken van ABS Brummen? Neem dan contact met ons op. Hieronder volgt een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Onze specialiteiten:

Parkeergarages reinigen

Een eerste indruk moet schoon zijn. Of u nou een gemeente, een bedrijf of een VvE bent die en parkeergarage aanbiedt, u wilt niet dat uw klanten, collega’s en bewoners negatief worden verrast nog voordat ze uit de auto stappen. Bij ABS Brummen werken we met de juiste machines en technieken om garages grondig te reinigen. Meer weten?

Industrieel terrein onderhoud

Industriële terreinen onderhouden wij al meer dan 30 jaar. Of het nu gaat om buitenterreinenen, opslaghallen of anders: wij staan er voor in dat er met oog voor detail wordt schoongemaakt. Meer weten?

Gevelreiniging

Een schone gevel is belangrijk voor uw pand. Een goed gereinigde gevel geeft immers een uitnodigende uitdrukking. Bij ABS Brummen kunnen we u met regelmaat ondersteunen op dit gebied. Meer weten?

Glasbewassing

Een glazenwasser voor grotere projecten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Glazen wanden en ruiten reinigen wij door gebruik te maken van het juiste materieel. Werken op hoogte of tijdsdruk zijn ons hierbij niet vreemd. Meer weten?

Bedrijfshallen reinigen

Een grote kantine opslag, distributiehal of anders: wij zorgen ervoor dat reiniging binnen het aangegeven ‘timeframe’ plaatsvindt. Wij houden rekening met uw schema in dit kader. Meer weten?

Aan het werk met de schoonmaakdiensten van ABS Brummen voor bedrijven schoonmaak en meer?

Heeft u interesse gekregen in de brede dienstverlening van ABS Brummen? Aarzel dan absoluut niet om contact met ons op te nemen. Wij dragen zorg voor uw onderhoudsvraag op een wijze die u past.