0575 – 563 915 info@absbrummen.nl
Home » Diensten » Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelreiniging door ABS Brummen

Gevelreiniging is een belangrijk onderdeel van de schoonmaak van een pand. Een schone gevel geeft immers een goede indruk aan de buitenwereld: een soort visitekaartje. Wilt u aan de slag met gevelreiniging in Nederland? Dan bent u bij ABS Brummen aan het juiste adres. Als gecertificeerd schoonmaakbedrijf staan wij in voor het grondig aanpakken van grotere schoonmaakklussen. Wij zorgen ervoor dat de gevel van uw bedrijfspand wordt gereinigd met het juiste materieel. Direct iemand spreken van ABS Brummen voor industriële schoonmaak en gevelreiniging? Neem dan contact op met ons. 

Het juiste materieel voor gevelreiniging

Met hogedrukunits, chemische reiniging en stralen zorgen we ervoor dat uw gevel er weer keurig uit komt te zien.

Voor grotere schoonmaakklussen

Voor grotere klussen, dus bijvoorbeeld gevelreiniging van grote panden, kunt u ons inschakelen. Wij hebben hier ruime ervaring mee.

Kwaliteit voorop bij ABS Brummen

Schoon betekent bij ons schoon. Grote panden met grote gevels worden met oog voor detail gereinigd.

Aan het werk met het juiste materieel en technieken

Goed materieel en de juiste technieken zijn zeer belangrijk bij een schoonmaakklus. Dit geldt uiteraard ook voor gevelreiniging. Bij ABS Brummen kunnen wij uw gevel reinigen op drie verschillende methoden, afhankelijk van de staat van uw gevel. Denk aan chemisch reinigen van de gevel, hogedrukreiniging, of bijvoorbeeld stralen. Met hoogwerkers en verschillende reinigingsmachines verzorgen wij een grondig gereinigde gevel.

Aan de slag met gevelschoonmaak? Schakel ABS Brummen in.

Wilt u uw gevel laten reinigen door een partij met ervaring in grotere schoonmaakklussen? Neem dan contact met ons op. Wij hechten waarde aan langere termijn relaties met onze klanten en zorgen dat wij waarde toevoegen met onze schoonmaakwerkzaamheden.