0575 – 563 915 info@absbrummen.nl
Home » Materieel

Materieel

Materieel van ABS Brummen voor schoonmaak

ABS Brummen levert een breed dienstenpakket aan klanten. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door expertise en maatwerk. Wij werken graag op de langere termijn samen met klanten, waarbij wij ons dagelijks bezighouden met schoonmaakprojecten van grote omvang. Denk aan het reinigen van bedrijfshallen, parkeergarages of bijvoorbeeld gevels (van grote panden). Met onze ervaring van meer dan 30 jaar, weten wij ook precies welke machines en materieel wij nodig hebben om de beste schoonmaak te garanderen. Hieronder volgt een greep uit het materieel en de machines die wij gebruiken bij de schoonmaakprojecten. Direct iemand spreken van ABS Brummen? Neem dan contact met ons op.

Selectie van ons materieel:

Schrob-zuigautomaat

Met onze schrob-zuigautomaten verzorgen wij schoonmaak op het hoogste niveau. Uw vloeren worden grondig gereinigd.  Het formaat van onze schrob-zuigautomaten varieert van 50 cm tot bijna 2 meter breed. Waardoor wij altijd de juist machine in kunnen zetten voor uw locatie. Tevens hebben wij een machine die geschikt is voor de gangpaden van geautomatiseerde magazijnstellingen.

Verschillende veegmachines

Vegen met machines zorgt ervoor dat wij grotere schoonmaakprojecten aankunnen, en ons kunnen voegen naar strakke schema’s. Onze verschillende veegmachines worden ingezet bij veel buitenterreinen van fabrieken. Zo hebben enkele modellen van ons een geitegreerde puttenzuiger of hogedrukunit. Daarnaast beschikken wij over een kleiner model voor de onbereikbaardere plekken.

Hogedruk units

Hogedruk units zorgen ervoor dat wij met kracht kunnen reinigen. Gevelreiniging wordt bijvoorbeeld gedaan met deze units. Het te reinigen oppervlak bepaald de werkwijze. Soms is hoge druk de oplossing (maximaal 500 bar) en soms is een lagere druk met hoge temperatuur (stoom) de oplossing. Een combinatie van beide is tevens mogelijk.

Hoogwerker

Wij zetten onze hoogwerkers dagelijks in voor verschillende klussen. Dit kan zijn voor de glasbewassing of gevelreiniging maar ook binnen in opslagruimtes voor inspectie-oplevering.

Aan de slag met ABS Brummen als schoonmaakpartner?

Een schoonmaakpartner met ervaring en het juiste materieel. Wij zetten in op een langdurige klantrelatie, waarbij u altijd op ons kunt bouwen. Iemand spreken van ABS Brummen?