0575 – 563 915 info@absbrummen.nl
Home » Over ons

Over ons

Over ABS Brummen

Schoonmaakbedrijf ABS Brummen staat voor u klaar voor bedrijfsmatige schoonmaak. Met een breed dienstenpakket voor schoonmaak, ondersteunen we u graag. Eenmalige opleveringsschoonmaak? Gevelreiniging of glazenwasserij? U kunt op ons rekenen. Hierbij vinden wij het van belang om u op persoonlijke wijze kennis te laten maken met ons bedrijf. Want waar kunt u zoal op rekenen?

ABS Brummen ondersteunt met ruime ervaring

Als professioneel schoonmaakbedrijf is het belangrijk om te werken volgens bepaalde normen. Daarom kunt u er bij ons op rekenen dat wij een gecertificeerd schoonmaakbedrijf zijn. En wist u dat wij deze gecertificeerde schoonmaak al meer dan 30 jaar verrichten? Al sinds 1984 houden wij ons bezig met een brede schoonmaakvorm.

Met grote opdrachtgevers (denk aan instanties van de Rijksoverheid) hebben wij reeds onze strepen verdiend in de schoonmaakwereld. En hoewel wij met onze lange ervaring grote klussen aankunnen, blijven wij altijd op persoonlijk vlak opereren. Onze klantenkring is breed en dat vinden wij belangrijk. Voor grote en industriële schoonmaak klussen kunt u bij ons terecht.

N

Professioneel schoonmaakbedrijf

N
Breed dienstenpakket
N
Meer dan 30 jaar ervaring
N

Flexibel m.b.t. uitvoering

N

Gecertificeerd voor schoonmaak en onderaanneming

N
Kwaliteit staat voorop
N
Voor bedrijven met grotere klussen
N
Inzet op langdurige samenwerking

Aan de slag met ABS Brummen? Wij staan voor u klaar!

Heeft u interesse in de dienstverlening van ABS Brummen? Wij ondersteunen u graag bij uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Als u contact met ons opneemt, zorgen wij ervoor dat wij precies weten hoe de klus gedaan moet worden. Met de juiste technieken en middelen verzorgen we de klus!