0575 – 563 915 info@absbrummen.nl
Home » Diensten » Glasbewassing

Glasbewassing

Glazenwasser ABS Brummen voor grotere schoonmaakprojecten

Ons team van glazenwassers heeft zijn strepen verdiend in de schoonmaakwereld. Onze specialisten typeren zich door het opleveren binnen een bepaald tijdsvlak waarbij de kwaliteit altijd gewaarborgd wordt. Door onze brede ervaring op dit gebied en de beschikking over al het benodigd materieel weten wij uw pand of complex atijd op een snelle en kwalitatieve wijze op te leveren. Heeft u interesse in glasbewassing door de professionals van ABS Brummen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij werken graag voor de langere duur samen op het gebied van schoonmaakprojecten en zijn daarin een betrouwbare partner.

Kwalitatieve middelen en machines

Uw glazen worden gewassen met de middelen die ervoor zorgen dat de ruiten glanzen. Op die manier maakt uw pand een goede indruk.

Glasbewassing voor grote projecten

Bij ABS Brummen hebben we ruim 30 jaar ervaring in de grootschalige schoonmaak en als glazenwasser werken we op grote inalle jaren hebben wij duurzame relaties opgebouwd met de grote schoonmaakbedrijven, ziekenhuizen, rijksoverheden, hogescholen, universiteiten en het bedrijfsleven.

Een betrouwbare schoonmaakpartner

Bij ABS Brummen hechten we waarde aan klantrelaties. Wij werken graag op een duurzame wijze samen met onze opdrachtgevers.

Materialen voor hoogwaardige glasbewassing

Bij glasbewassing is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste schoonmaaktechnieken. Daarbij zorgen wij als glazenwasser voor materieel die deze technieken op passende wijze ondersteunen. Met de juiste hoogwerkers, tuckerpool installaties en meer worden ruiten zeer goed gereinigd.

Werken met glazenwasser voor grote gebouwen ABS Brummen

Heeft u een pand, of pandencomplex, waarbij de ruiten met regelmaat gereinigd dienen te worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met onze schoonmaak professionals zodat we de klus kunnen waarderen.