0575 – 563 915 info@absbrummen.nl

Cleanroom reiniging

Laat ons u bellen

Vul het bel-me-terug formulier in en we nemen direct contact met u op!

Wanneer u binnen uw onderneming gebruikmaakt van een cleanroom weet u als geen ander hoe nauw een cleanroom reiniging luistert. Hier hebt u vakmensen voor nodig, die hun werk serieus nemen en die bijzonder nauwkeurig werken. Voor de reiniging van een cleanroom schakelt u dan ook de vakmensen van ABS in. Lees verder wat wij daarnaast nog voor u kunnen betekenen.

Precisie en maatwerk bij onze cleanroom reiniging

U hebt de cleanroom niet zonder reden en de cleanroom reiniging is dan ook precisiewerk. Wij gaan graag de strijd aan met de onzichtbare vijand van uw cleanroom. En als er iets is wat wij zeker weten, dan is dat wel dat ABS altijd wint. Daar kunt u uw geld op inzetten. U kunt ook bij ABS terecht voor de volgende diensten:

  • Dieptereiniging grootkeukens en sanitairgroepen
  • Vloer- en tapijtreiniging
  • Onderhoud van de parkeergarage
  • Gevelreiniging en ramen wassen
  • Eenmalige en opleveringsschoonmaak

De voordelen van ABS

Een samenwerking met ABS heeft voor u diverse voordelen. Allereerst zetten wij ons altijd in voor een langdurige samenwerking. Wij waarborgen onze betrouwbaarheid door het behalen van diverse certificaten zoals VCA, OSB en NEN 4400-1. ABS is al jaren een begrip in de omgeving van Brummen. Gedurende onze jarenlange ervaring hebben we onze eigen verzameling aan materieel samengesteld, wat we in eigen beheer houden. Zo kunnen we altijd gelijk aan de slag.

Wij gaan graag de uitdaging aan

Kunnen wij uw cleanroom reinigen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0575–563915. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@absbrummen.nl.