0575 – 563 915 info@absbrummen.nl

Dieptereiniging keuken

Laat ons u bellen

Vul het bel-me-terug formulier in en we nemen direct contact met u op!

De dieptereiniging van de keuken is een essentiële aanvulling op het dagelijkse onderhoud van de professionele keuken. U waarborgt hiermee de hygiëne voor uw klanten en houdt uw keuken in goede staat. Daarmee voldoet u aan de HACCP-richtlijnen. Voor de dieptereiniging van de keuken neemt u contact op met ABS.

Oog voor detail bij de dieptereiniging van uw keuken

Met het dagelijks onderhoud van de keuken bent u al goed bezig. Toch is minimaal een keer per jaar dieptereiniging erg belangrijk om de keuken goed schoon te houden. ABS voert uw opdracht zorgvuldig uit, met oog voor detail. U kunt ook bij ons terecht voor onder andere de volgende diensten:

 • Cleanroom reiniging
 • Gevelreiniging en glazen wassen
 • Vloer- en tapijtreiniging
 • Onderhoud van de parkeergarage
 • Eenmalige en opleveringsschoonmaak

  Vakmensen

  ABS gaat met zijn klanten graag een langdurige relatie aan. Wij zijn in het bezit van diverse certificaten waarmee we aantonen over uitgebreide vakkennis en vaardigheden te beschikken. Daarnaast hebben we ons materiaal in eigen beheer. Denkt u hierbij aan hoogwerkers en hoge druk units die dagelijks inzetbaar zijn. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we voor diverse klussen worden ingezet.

  Een offerte aanvragen

  Wilt u de dieptereiniging van de keuken door ABS laten verzorgen, neem dan contact met ons op voor een offerte. Uiteraard staan we ook voor u klaar als u vragen hebt en meer informatie wenst. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0575–563915 of een e-mail te sturen naar info@absbrummen.nl.