0575 – 563 915 info@absbrummen.nl

Glazenwasser

Laat ons u bellen

Vul het bel-me-terug formulier in en we nemen direct contact met u op!

Als ondernemer heeft u weinig tijd om zelf het bedrijfspand in goede staat te onderhouden en daarom zoekt u een professionele glazenwasser. Bij ABS weten we als geen ander dat uw bedrijfspand het visitekaartje van uw onderneming is. Daarom komen wij graag uw ramen wassen.

Snel een afspraak maken met een professionele glazenwasser

Schakelt u ABS als glazenwasser in, dan kunt u erop rekenen dat u in zee gaat met een deskundig en professioneel bedrijf. We hebben jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende aspecten van het vak en we durven dan ook zonder schroom te zeggen dat we ons vak verstaan. We beschikken over diverse certificaten die dit onderschrijven. Schakelt u ABS in, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over materialen, zoals hoogwerkers. Wij hebben de meest gangbare materialen zelf in beheer. Hierdoor kunnen wij direct een afspraak inplannen, zonder dat we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van materiaal bij verhuurbedrijven.

Glazenwasser ABS: een compleet aanbod

ABS komt graag als glazenwasser de ramen van uw bedrijfspand schoonmaken. Maar wist u ook dat wij meer doen dan alleen uw ramen wassen? U kunt onder andere bij ons terecht voor diensten zoals gevelreining, reiniging van parkeergarages en cleanrooms en opleveringsschoonmaak. Ons werkgebied ligt in de omgeving van Brummen.

Contact opnemen met ABS

Kunnen wij uw opdracht vervullen, wilt u een afspraak inplannen of wilt u eerst meer informatie? Laat het ons weten en wij helpen u graag. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0575–563915. Ook kunt u mailen naar info@absbrummen.nl. Wilt u graag dat wij contact met u opnemen, vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.