0575 – 563 915 info@absbrummen.nl

Industriële Reiniging

Laat ons u bellen

Vul het bel-me-terug formulier in en we nemen direct contact met u op!

ABS is uw specialist op het gebied van industriële reiniging. Wij maken uw fabriekshal, cleanroom en overige ruimten binnen uw onderneming prachtig schoon. Wilt u meer weten over de diensten van ABS? Leest u dan verder.

De industriële reiniging diensten van ABS

ABS is een allround reinigingsbedrijf. Wij richten ons niet alleen op industriële reiniging, maar ook op andere reinigingsprocessen binnen bedrijven. Denkt u hierbij aan de volgende diensten:

  • Gevelreiniging en glazen wassen
  • Tapijt- en vloerreiniging
  • Cleanrooms
  • Dieptereiniging van grootkeukens en sanitairgroepen
  • Parkeergarage onderhoud
  • Eenmalige en opleveringsschoonmaak

Bijzonder ruime vakkennis

De medewerkers van reinigingsbedrijf ABS worden regelmatig bijgeschoold met verdiepende cursussen. Door middel van diverse geavanceerde certificaten tonen wij onze kennis aan. Wij doorlopen periodiek de onder andere de VCA, OSB en NEN 4400-1 kwalificaties om onze kennis scherp te houden. Groot materieel zoals hoogwerkers en hogedruk units heeft ABS in eigen beheer. Zo hebben wij ze altijd beschikbaar en kunnen wij werken op dagelijkse basis. Zo stelt ABS zich als schoonmaakbedrijf flexibel op. Dit is de basis voor vertrouwen waar onze klanten op kunnen bouwen. We denken graag aan de langere termijn en daarom gaan we graag een langdurige relatie met onze klanten aan. We zijn echter ook voor een eenmalige opdracht beschikbaar.

Contact met ABS

Wilt u ABS als uw professionele reinigingsbedrijf inschakelen, neem dan contact met ons op. Op basis van uw wensen stellen we een offerte voor u op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken, onder meer door te bellen naar telefoonnummer 0575–563915 of te mailen naar naar info@absbrummen.nl