0575 – 563 915 info@absbrummen.nl

Onderhoud parkeergarage

Laat ons u bellen

Vul het bel-me-terug formulier in en we nemen direct contact met u op!

Voor het onderhoud aan de parkeergarage bent u bij ABS aan het juiste adres. Onze vakkundige medewerkers zetten zich met passie in voor iedere klus, ook uw parkeergarage schoonmaken. Bent u benieuwd wat wij naast een parkeergarage reinigen verder nog voor u kunnen doen, lees dan vooral verder.

Kies ABS voor het onderhoud van uw parkeergarage

ABS is een allround schoonmaakbedrijf. Wij gaan op vakkundige wijze uw parkeergarage schoonmaken. Behalve voor parkeergarages reinigen kunt u ook bij ons terecht voor:

 • Schoonmaak en onderhoud gedurende een productiestop
 • Het uitvoeren van CIP-reiniging
 • Het professioneel onderbrengen van facility management
 • Complete fabrieksreiniging
 • Reiniging van cleanrooms

U kunt bij ons ook voor maatwerk terecht. Wij horen graag van u wat uw wensen zijn.

  Materiaal voor parkeergarage onderhoud in eigen beheer

  ABS kan altijd uw parkeergarage schoonmaken met het juiste materiaal. Wij hebben zelf ons materieel in beheer en hoeven dus niet eerst steigers en hoogwerkers te huren. Hierdoor zijn wij flexibel inzetbaar. Daarnaast beschikken we over de nodige certificaten om op een veilige en  verantwoorde manier uw parkeergarage te reinigen. Denkt u hierbij aan de NEN 4400-1 certificering en VCA. Door te kiezen voor het regelmatig professioneel schoonmaken van uw parkeergarage, houdt u deze in opperbeste staat.

  ABS voor uw onderhoud van de parkeergarage

  Wilt u ons inschakelen voor het onderhoud van uw parkeergarage of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We nemen de mogelijkheden met u door en maken aan de hand van uw wensen een offerte op maat. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0575–563915 of een e-mail te sturen naar info@absbrummen.nl