0575 – 563 915 info@absbrummen.nl

Professioneel schoonmaakbedrijf

Laat ons u bellen

Vul het bel-me-terug formulier in en we nemen direct contact met u op!

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf? ABS is uw partner voor het schoonmaken van uw bedrijf. Wij laten ons voorstaan op onze brede expertise in verschillende vormen van industriële reiniging. ABS heeft oog voor uw wensen als klant.

Specialistisch en professioneel schoonmaakbedrijf

Wij zijn een specialistisch schoonmaakbedrijf dat u in kunt zetten voor verschillende diensten waarbij extra precisie geboden is. Denkt u bijvoorbeeld aan diensten zoals het reinigen van cleanrooms, gevelreiniging, dieptereinging van grootkeukens en sanitairgroepen, glasbewassing, het reinigen van uw fabriekshal en tapijt- en vloerreiniging. Wij zijn een speciaal schoonmaakbedrijf voor bedrijven; grote klussen zijn voor ons geen enkel probleem.

    Een langdurige samenwerking

    Als schoonmaakbedrijf voor bedrijven investeren wij graag in een langdurige samenwerking met onze klanten. ABS is als specialistisch schoonmaakbedrijf uitgebreid gecertificeerd. Denkt u hierbij aan VCA, OSB en NEN 4400-1 kwalificaties die wij periodiek doorlopen. ABS heeft groot materieel in eigen beheer. Omdat wij hoogwerkers en hogedruk units altijd beschikbaar hebben, kunnen wij werken op dagelijkse basis, wat ons aanzienlijk flexibeler maakt dan andere schoonmaakbedrijven.

    Ons schoonmaakbedrijf voor bedrijven inschakelen

    Wilt u van de diensten van ABS gebruikmaken, neemt u dan direct contact met ons op. Graag bespreken wij met u wat uw wensen zijn, om hier vervolgens een offerte voor op te stellen. Wilt u meer informatie of kunnen we direct voor u aan de slag, maak dan een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0575–563915. U kunt ook een e-mail sturen naar info@absbrummen.nl. Wij komen graag bij u langs!