0575 – 563 915 info@absbrummen.nl

Veegmachine reiniging

Laat ons u bellen

Vul het bel-me-terug formulier in en we nemen direct contact met u op!

Is uw fabriekshal of bedrijfsterrein toe aan een grondige reinigingsbeurt met vegen, dan schakelt u ABS in voor veegmachine reiniging. Wij zijn uw professionele schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in onder andere industriële reiniging.

Uw expert in veegmachine reiniging

Een schone vloer is een veilige vloer. U weet uiteraard dat het vegen van uw bedrijfsterrein niet enkel vanuit hygiënisch oogpunt belangrijk is, maar ook dient om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen. Bij ABS steken wij graag onze tijd en kennis in een grondige veegmachine reiniging van uw terrein, terwijl u zich volledig richt op ondernemen.

Onze expertise, onze kracht

ABS heeft jarenlange ervaring in het vak. Wij kunnen niet alleen uw bedrijfsterrein vegen met onze veegmachine, u kunt ook bij ons terecht voor een groot aantal andere diensten op het gebied van schoonmaken. Wij vinden het belangrijk dat wij ten alle tijden kwaliteit kunnen garanderen. Dit doen wij door regelmatig nieuwe certificaten te behalen en onze kennis op te frissen of te verdiepen. Wij gaan graag met al onze opdrachtgevers een duurzame relatie aan waarbij wij ons altijd inzetten voor een fantastisch schoon resultaat.

Direct een afspraak inplannen

ABS beschikt over eigen materieel zoals hoogwerkers en hogedrukunits, die per dag ingezet kunnen worden. Hierdoor zijn wij extra flexibel. Wilt u ook gebruikmaken van de kennis en vakkundigheid van professioneel schoonmaakbedrijf ABS? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken voor het vegen van uw bedrijfsterrein. Wij nemen graag uw wensen met u door en stellen vervolgens een offerte voor u op. U kunt ons bereiken door te bellen met telefoonnummer 0575–563915. U kunt ook een e-mail sturen naar info@absbrummen.nl. Wij horen graag van u!